Om een eigen bedrijf te starten moet je je goed voorbereiden en daarbij ook naar de risico’s kijken.

Wij helpen daar in de opstartfase van de onderneming graag bij.

Zo helpen wij jou als starter

Denk daarbij aan de begeleiding bij het ondernemersplan, inschrijving bij de Kamer van Koophandel, aanmelding bij de belastingdienst, het inrichten van de administratie, de eisen aan een factuur, de keuze van de rechtsvorm, welke verzekeringen heb ik nodig en wat komt er kijken bij het aannemen van personeel.

Loop je al langer met het idee om voor jezelf te beginnen en wil je weten wat er allemaal op je af gaat komen als ondernemer, maak dan geheel vrijblijvend en kosteloos een afspraak. Wij kunnen veel vragen direct beantwoorden.

Ongeacht de omvang van de opdracht, streven wij naar een zo optimaal mogelijk resultaat, met een hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs. Voor starters hanteren wij daarbij een pakket van diensten tegen een vast overeengekomen prijs zodat je vooraf weet waar je aan toe bent.

Wij begeleiden je graag bij de opstart van jouw onderneming

Herman de Jager

Met diep respect en dankbaarheid nemen wij afscheid van

Herman de Jager

Herman was gedurende een periode van 20 jaar partner binnen Van Luxemborg en De Kok.
Zijn ondernemerschap, doortastendheid en liefde voor het vak hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei en kwaliteit van ons kantoor.

Aan zijn warme menselijkheid, zijn grote persoonlijke betrokkenheid en zijn collegialiteit bewaren wij dankbare herinneringen.

Onze gedachten en ons medeleven gaan uit naar zijn vrouw Carine, (schoon)kinderen, kleinkinderen en familie.
Allen willen wij in deze moeilijke tijd heel veel sterkte wensen.

Directie en medewerkers.