Van Luxemborg & De Kok is een regionaal actief accountantskantoor met circa 45 medewerkers.

Wij ontzorgen de ondernemer op financieel en fiscaal gebied. Als adviseur van het MKB zijn wij  persoonlijk betrokken en weten wij wat er bij de onderneming speelt en privé van belang is.

Over ons

Wij ontzorgen de ondernemer op financieel en fiscaal gebied. Als adviseur van het MKB zijn wij  persoonlijk betrokken en wij weten wat er bij de onderneming speelt en privé van belang is.

Elke ondernemer heeft een vaste contactpersoon die zowel van fiscaal als op financieel gebied van wanten weet. Je krijgt geen warrige of onduidelijke betogen of lange nietszeggende memo’s, maar helder en concreet advies in “Jip en Janneke” taal.

We bestaan al sinds 1955, maar zijn een jonge en dynamische club. De leiding is in handen van Albert Verschure, John Verspeek en Henry Corsten. Of wij nu financiële, fiscale of andere werkzaamheden voor de ondernemer verrichten, al onze medewerkers streven altijd naar een zo optimaal mogelijk resultaat, ongeacht hoe beperkt of omvangrijk de opdracht ook is.

Onze relaties bevinden zich voornamelijk in het midden- en kleinbedrijf en variëren qua omvang van zelfstandigen zonder personeel tot bedrijven met 250 werknemers. Onze jarenlange ervaring strekt zich uit over tal van branches.

Team

Onze 45 adviseurs van het MKB kenmerken zich door persoonlijke betrokkenheid, korte communicatielijnen, flexibiliteit en een informele maar professionele benadering naar onze relaties. Iedere relatie heeft een vaste contactpersoon die bekend is met de onderneming.

Slide Persoonlijke betrokkenheid, korte communicatielijnen, flexibiliteit en een informele maar professionele benadering Dit is ons team!

Herman de Jager

Met diep respect en dankbaarheid nemen wij afscheid van

Herman de Jager

Herman was gedurende een periode van 20 jaar partner binnen Van Luxemborg en De Kok.
Zijn ondernemerschap, doortastendheid en liefde voor het vak hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei en kwaliteit van ons kantoor.

Aan zijn warme menselijkheid, zijn grote persoonlijke betrokkenheid en zijn collegialiteit bewaren wij dankbare herinneringen.

Onze gedachten en ons medeleven gaan uit naar zijn vrouw Carine, (schoon)kinderen, kleinkinderen en familie.
Allen willen wij in deze moeilijke tijd heel veel sterkte wensen.

Directie en medewerkers.