Over ons

Profiel Van Luxemborg & De Kok

Van Luxemborg & De Kok is een accountants- en belastingadvieskantoor met een vooraanstaande positie als full-service dienstverlener voor het MKB. Wij zijn een no-nonsense kantoor, met twee benen op de grond en midden in de maatschappij.

We scheppen een intense en langdurige relatie met onze medewerkers en met onze cliënten en daar zijn we trots op. Door deze relatie staan wij heel dicht op de organisatorische, financiële en fiscale bedrijfsvoering en zijn wij u, mede door onze jarenlange ervaring, ook van dienst bij niet alledaagse ondernemingsactiviteiten, zoals fusies en overnames, herstructureringen, arbeidszaken of financiële planning. Wij zijn u, met onze veertig betrokken en gemotiveerde mensen, graag van dienst.

Of wij nu financiële, fiscale of andere werkzaamheden voor u verrichten, voorop staat dat wij altijd streven naar een voor u optimaal resultaat, hoe beperkt of omvangrijk uw opdracht ook is.

Medewerkers

Van Luxemborg & De Kok begeleidt haar relaties op het gebied van financiële en fiscale wet- en regelgeving. Om dit op een goede wijze te kunnen doen is kennis, ervaring, inzicht en visie onontbeerlijk.

Janssen Accountants

Van Luxemborg & De Kok werkt samen met Janssen Accountants in Dongen. Door de samenwerking met hen kunnen wij u ook van dienst zijn bij niet alledaagse ondernemingsactiviteiten, zoals fusies en overnames, juridische of financiële herstructureringen en financiële / estate planning.

AFM en beroepsorganisaties

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen heeft Van Luxemborg & De Kok een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Voor klanten is de vergunning het bewijs dat de diensten van Van Luxemborg & De Kok voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Daarom een accountant

De brede kennis en ervaring van een accountant, gecombineerd met zijn wettelijke verplichtingen, maakt hem tot dé vertrouwenspersoon van het MKB. Hij helpt u verder in elke fase van uw onderneming; of u nu start, al jaren bezig bent of besloten hebt te stoppen.

Contactgegevens

Van Luxemborg & De Kok B.V.
Ringbaan West 328
5025 VB Tilburg
T. +31(0)13 463 83 55
F. +31(0)13 463 48 80
E. info@luxemborg.nl

K.v.K. Tilburg 18019210