Nieuwe website

donderdag 24/10/2013

Wanneer u vanaf deze week naar www.janssenaccountants.nl gaat, ziet u onze volledig vernieuwde website. We hopen bezoekers een site te bieden die goed  en prettig leesbaar is, maar zeker ook actuele waarde heeft hetgeen betekent dat we wekelijks berichten zullen verversen.  Naast het melden van actualiteiten gaan we middels een agenda attenderen op datums die van belang kunnen zijn en zullen we bijvoorbeeld ook thema’s  behandelen die bij veel ondernemers kunnen spelen. De informatie per thema en het aantal thema’s zullen we de komende tijd verder uitbreiden.

Hoewel het persoonlijk contact wat ons betreft nu en ook in de toekomst het belangrijkste communicatiemiddel is, valt de digitale informatievoorziening niet meer weg te denken in deze tijd. Met een nieuwe website, een digitale nieuwsbrief, facebook en twitter (@JanssenAcc) kunt u ons terugvinden op momenten dat het u schikt. Mochten er vragen bij u opkomen naar aanleiding van onderwerpen die aan bod komen, laat dan even uw gegevens achter en we nemen de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Mocht u nog opmerkingen of suggesties hebben waarmee we het voor u als bezoeker interessanter kunnen maken om onze website te bezoeken dan ontvangen wij uiteraard graag een reactie.