In één avond je eigen businessplan met Van Luxemborg & De Kok

donderdag 03/04/2014

Loop je met het plan om een bedrijf te starten, of ben je net gestart?

Kom naar onze workshop Business Model Canvas en breng je businessplan op 1 A4-tje in beeld.

  • Donderdag 1 mei 19.30 – 21.30 uur
  • Locatie: De Cammeleur Dongen
  • Je eigen businessplan op 1 A4
  • Deelname is gratis

Aanmelden via deze link.

Ken je ondernemers die pas gestart zijn of willen starten dan zouden wij het op prijs stellen wanneer je hen ook wijst op deze avond.

Op donderdag 1 mei gaan we samen met Stephan Botz van Starterslift aan de slag. Dat doen we niet op de traditionele manier, maar met het innovatieve Business Model Canvas. Geen dik boekwerk, maar één overzicht waarin je alle onderdelen in kaart brengt die essentieel zijn om een succesvol bedrijf te worden. Een goed begin is het halve werk!

Meestal begint het starten van een bedrijf met een goed idee. Voordat je daadwerkelijk van start gaat, is het raadzaam voor jezelf te bepalen of je ondernemersvaardigheden toereikend zijn, wat voor soort bedrijf je wilt beginnen, welk product of dienst je gaat verkopen, wat de kansen en risico’s zijn, wat het onderscheidend vermogen is ten opzichte van concurrenten, wie de klanten zijn en hoe je deze gaat bedienen.
Na afloop van de workshop kun je, onder het genot van een hapje en een drankje, napraten en ervaringen uitwisselen met de andere deelnemers.