Fusie Van Luxemborg & De Kok en Verspeek & Mutsaers

maandag 04/01/2016

Vanaf 2016 is de fusie van Van Luxemborg & De Kok en Verspeek & Mutsaers een feit. De accountantskantoren uit Tilburg en Berkel-Enschot gaan samen verder en trekken twee jaar voor een volledige integratie uit.

Voor nog meer kennis, kwaliteit en automatisering besluiten de actieve regionale spelers uit de accountancybranche per 2016 te fuseren. Geen willekeur, maar een bewuste stap vanuit een vertrouwd contact dat de kantoren al geruime tijd met elkaar verbindt. De officiële start van de fusie en gedeeltelijke overname vindt per direct plaats, de fysieke verhuizing echter pas medio mei. Het pand van Van Luxemborg & De Kok zet haar deuren open voor veertien nieuwe collega’s van Verspeek & Mutsaers waarmee alle ruimtes in het pand aan de Ringbaan-West bezet zullen zijn en er nu sprake is van een team van maar liefst veertig medewerkers in Tilburg.

Vertrouwde contacten

Inherent aan de uitbreiding is het feit dat Mil Mutsaers van Verspeek & Mutsaers zijn klanten de komende twee jaar aan de partners van Van Luxemborg & De Kok overdraagt. Mutsaers zal niet vervangen worden, maar treedt tot die tijd op als adviseur om uiteindelijk zijn werkzaamheden voor het kantoor neer te leggen. ‘Klanten worden echter door dezelfde teams bediend’, benadrukt John Verspeek. ‘Zij kunnen blijven rekenen op de vertrouwde contacten zoals ze gewend waren.’ Twee jaar voor een totale integratie en afronding is weloverwogen: ‘Een uitstekende periode voor de klanten om te wennen aan de nieuwe situatie én de opvolgers van Mutsaers’, aldus Herman de Jager, partner van Van Luxemborg & De Kok.