De NieuweWetten-app

maandag 13/01/2014

Altijd op de hoogte van veranderende wetgeving

Als ondernemer weten wat er voor u verandert? U kunt nu op uw mobiele apparaat de NieuweWetten-app installeren van Antwoord voor bedrijven. Deze gratis app attendeert u op wetswijzigingen en nieuwe regels. Belastingzaken, personeel of verkoop? U kiest zelf de onderwerpen die voor u relevant zijn. De app geeft u een melding op maat.

Gebruikt u social media? De NieuweWetten-app vindt u ook op Facebook en LinkedIn. Deze is speciaal gemaakt voor desktop-pc's. Met deze app kunt u ook meldingen via e-mail ontvangen.

Wat kunt u doen met deze app?

In de app vindt u wetswijzigingen en nieuwe regels die nog moeten ingaan. Ook vindt u wetswijzigingen en nieuwe regels die de afgelopen 6 maanden zijn ingegaan.

Meldingen en herinneringen instellen

U kunt zelf aangeven in welke onderwerpen u geïnteresseerd bent. Zodra een wetswijziging of nieuwe regel wordt aangekondigd, krijgt u een melding in de app. Wilt u een herinnering ontvangen wanneer een wetswijziging of nieuwe regel ingaat? Kies 2 maanden, 1 maand en/of 1 week van tevoren. U kunt ook een herinnering krijgen op de ingangsdatum zelf. Al uw herinneringen worden bijgehouden in een handig overzicht.

Wetswijzigingen en nieuwe regels lezen

Per onderwerp krijgt u een overzicht van wetswijzigingen en nieuwe regels. U leest in het kort wat er verandert, voor wie de verandering relevant is en wanneer de verandering ingaat. Voor meer informatie wordt u verwezen naar de website van Antwoord voor bedrijven.

In uw digitale agenda plaatsen

U kunt de wetswijzigingen en nieuwe regels die nog niet zijn ingegaan, direct in uw digitale agenda plaatsen.

Gebruikt u liever de website?

Het complete overzicht van wetswijzigingen en nieuwe regels vindt u ook op de website van Antwoord voor bedrijven.

Zijn er naar aanleiding van dit artikel nog vragen, neem dan contact op met ons kantoor.