Van Luxemborg & De Kok

Van Luxemborg & De Kok is een regionaal actief accountants- en belastingadvieskantoor met 55 professionals met een vooraanstaande positie als full-service dienstverlener voor het MKB. Wij zijn een no-nonsense kantoor, met twee benen op de grond en midden in de maatschappij. 

Lees verder »Actualiteiten

Benut de investeringsaftrek optimaal

Benut de investeringsaftrek optimaal

donderdag 17/10/2019

Als je in 2019 een bedrag tussen  2.300 en  318.449 investeert in bedrijfsmiddelen voor je onderneming, dan kun je in aanmerking komen voor de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek. Vanaf  2.300 tot  57.321 is de aftrek 28% van het geïnvesteerde bedrag

Nieuwe arbeidsmarktregels en tijdelijke contracten

donderdag 17/10/2019

Vanwege de inwerkingtreding van de Wet arbeidsmarkt in balans per 1 januari 2020 veranderen de regels voor opeenvolgende tijdelijke arbeidsovereenkomsten. Hoe zit dat?

Eenmanszaak nieuw btw-identificatienummer vanaf 1 januari 2020

Eenmanszaak nieuw btw-identificatienummer vanaf 1 januari 2020

donderdag 10/10/2019

Eenmanszaken krijgen een nieuw btw-nummer van de Belastingdienst dat vanaf 1 januari 2020 gebruikt wordt op facturen, de webshop of website en bij contacten met klanten en leveranciers. Dit nieuwe btw-identificatienummer is vanaf dat moment niet meer te herleiden tot het burger service nummer (BSN) van de eigenaar van de eenmanszaak. 

Start-up regeling gebruikelijk loon verruimd

donderdag 03/10/2019

Versoepeling gebruikelijk-loonregeling nu voor alle startende Bv’s bereikbaar.


MKB branche-scan

Bent u ondernemer? Doe dan nu de Mkb-branchescan. De Mkb-branchescan helpt u om inzicht te krijgen in uw positie in de branche. Het invullen neemt slechts enkele minuten in beslag en u krijgt direct een persoonlijk adviesrapport. Dit bevat naast kansen en bedreigingen: de kritische prestatie indicatoren (kpi’s), financiële verwachtingen per branche en de adviesbehoefte ten aanzien van de accountant. De resultaten worden afgezet tegen de branchegemiddelden. U weet dus direct hoe u staat ten opzichte van de concurrent.