Zó helpen wij de onderneming

Of wij nu financiële, fiscale of andere werkzaamheden voor je verrichten, voorop staat dat wij altijd streven naar een voor jou optimaal resultaat, hoe beperkt of omvangrijk de opdracht ook is.

Van Luxemborg & De Kok

We bestaan al sinds 1955, maar zijn een jonge en dynamische club. De leiding is in handen van Albert Verschure, John Verspeek en Henry Corsten.

Onze relaties bevinden zich voornamelijk in het midden- en kleinbedrijf en variëren qua omvang van zelfstandigen zonder personeel tot bedrijven met 250 werknemers. Onze jarenlange ervaring strekt zich uit over tal van branches.

Van Luxemborg en De Kok werkt samen met Janssen Accountants in Dongen. Door de samenwerking met hen kunnen wij u ook van dienst zijn bij wettelijke controles en niet alledaagse ondernemingsactiviteiten, zoals fusies en overnames, juridische of financiële herstructureringen en financiële / estate planning.

Of wij nu financiële, fiscale of andere werkzaamheden voor u verrichten, voorop staat dat wij altijd streven naar een voor u zo optimaal mogelijk resultaat, ongeacht hoe beperkt of omvangrijk uw opdracht ook is. Daarbij is Janssen Accountants de afgelopen jaren een prima partner gebleken.

Waarmee kunnen we jou ondersteunen?

Herman de Jager

Met diep respect en dankbaarheid nemen wij afscheid van

Herman de Jager

Herman was gedurende een periode van 20 jaar partner binnen Van Luxemborg en De Kok.
Zijn ondernemerschap, doortastendheid en liefde voor het vak hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei en kwaliteit van ons kantoor.

Aan zijn warme menselijkheid, zijn grote persoonlijke betrokkenheid en zijn collegialiteit bewaren wij dankbare herinneringen.

Onze gedachten en ons medeleven gaan uit naar zijn vrouw Carine, (schoon)kinderen, kleinkinderen en familie.
Allen willen wij in deze moeilijke tijd heel veel sterkte wensen.

Directie en medewerkers.