Diensten

Administratie

Een gezond bedrijf voert een gedegen administratie. Van Luxemborg & De Kok verzorgt de financiële administratie voor een gevarieerd cliëntenpakket in het midden- en kleinbedrijf. Al uw fiscale en financiële zaken goed geregeld.

Accountancy

Voor een goed inzicht in uw kansen en bedreigingen zijn betrouwbare cijfers onontbeerlijk.

Fiscaal

Bij onze fiscale en juridische ondersteuning combineren wij de kracht van een gedegen fiscale kennis met een persoonlijke aanpak. Dat betekent dat wij onze dienstverlening afstemmen op uw individuele omstandigheden en mogelijkheden, waardoor we u zo gericht mogelijk kunnen adviseren.

Personeel en salarissen

Voor veel cliënten, in nagenoeg alle sectoren, verzorgen wij de volledige loon- en salarisadministratie. Wij richten de administratie zodanig in dat rekening wordt gehouden met uw specifieke wensen en dat voldaan wordt aan alle wettelijke eisen en normen.

Fusie en overname

Steeds meer ondernemers krijgen te maken met de overdracht van de onderneming. Wij kunnen u  begeleiden en adviseren bij de koop en verkoop van uw onderneming, de waardebepaling  en de aanvraag van de bijbehorende financiering. Dit zowel binnen de familiesfeer als met derden.

Startersbegeleiding

Om een eigen bedrijf te starten moet u zich goed voorbereiden en daarbij ook naar de risico’s te kijken. Wij helpen u daar in de opstartfase van uw onderneming graag bij.

Financiële planning en prognose

Financiële planning en prognose: voor onderneming en ondernemer