Medewerkers

Van Luxemborg en De Kok begeleidt haar relaties op het gebied van financiële en fiscale wet- en regelgeving. Om dit op een goede wijze te kunnen doen is kennis, ervaring, inzicht en visie onontbeerlijk.

Wij vragen van onze medewerkers ambitie, verantwoordelijkheidsgevoel, vakmanschap en klantgerichtheid. Persoonlijke eigenschappen zoals integriteit, objectiviteit, deskundigheid, zorgvuldigheid en geheimhouding zijn van belang. Bij de persoonlijke betrokkenheid die wij voorstaan hoort een informele en professionele aanpak. Training en scholing van medewerkers neemt een belangrijke plaats in binnen onze organisatie. Een belangrijk deel van onze medewerkers heeft de opleiding tot accountant (AA/RA), fiscalist (FB/NOB) of master financial planner afgerond.

Ons kantoor omarmt de maatregelen zoals vermeld in het rapport "In Het Publiek Belang" en neemt adequaat actie om deze maatregelen te implementeren. Vanzelfsprekend zijn binnen ons kantoor kwaliteit en een professioneel kritische houding kernwaarden.

Heeft u interesse om binnen onze organisatie te werken dan kunt u een open sollicitatie sturen aan Joyce Boers via mail j.boers@luxemborg.nl. In het algemeen geldt dat wij mensen zoeken die zich kunnen vinden in onze bedrijfsfilosofie.

Vacatures

Wij hebben op dit moment de volgende vacatures:

Gevorderd Assistent Accountant Auditpraktijk

Gevorderd Assistent Accountant Samenstelpraktijk