Van Luxemborg & De Kok

Van Luxemborg & De Kok is een accountants- en belastingadvieskantoor met een vooraanstaande positie als full-service dienstverlener voor het MKB. Wij zijn een no-nonsense kantoor, met twee benen op de grond en midden in de maatschappij.

Lees verder »Actualiteiten

Ontslag volgens de nieuwe Wet werk en zekerheid

dinsdag 23/05/2017

Onlangs heeft het Ministerie van Sociale Zaken en werkgelegenheid op de eigen site een aantal brochures geplaatst die te maken hebben met het nieuwe ontslagrecht zoals dat geldt sinds de invoering van de Wet werk en Zekerheid. Er zijn zowel brochures specifiek voor werkgevers als voor werknemers welke je via onderstaande link terug kunt vinden.

Belastingdienst en gegevens snelwegcamera’s

Belastingdienst en gegevens snelwegcamera’s

dinsdag 23/05/2017

Belastingdienst krijgt geen gegevens meer uit snelwegcamera's die kentekens van auto's registreren.

Wetsvoorstel partneralimentatie gewijzigd

vrijdag 19/05/2017

In 2015 is een wetsvoorstel ingediend om partneralimentatie eenvoudiger te berekenen en de duur te beperken. Onlangs is dit voorstel aangepast. Wat wordt de voorgestelde duur van de partneralimentatie?

Liquiditeitsprobleem vanwege uitbetaling vakantiegeld?

Liquiditeitsprobleem vanwege uitbetaling vakantiegeld?

vrijdag 19/05/2017

In mei of juni wordt traditioneel het vakantiegeld aan werknemers uitbetaald. Dit betekent een extra beslag op de liquiditeit van uw onderneming. Kunt u hierdoor uw belastingen tijdelijk niet betalen? Vraag dan kort telefonisch uitstel van betaling aan.


Kalender

complete kalender bekijken »