Van Luxemborg & De Kok

Van Luxemborg & De Kok is een accountants- en belastingadvieskantoor met een vooraanstaande positie als full-service dienstverlener voor het MKB. Wij zijn een no-nonsense kantoor, met twee benen op de grond en midden in de maatschappij.

Lees verder »Actualiteiten

Strengere leennormen hypotheek

Strengere leennormen hypotheek

vrijdag 20/10/2017

Ben je van plan om een eigen woning te kopen en een nieuwe hypothecaire geldlening af te sluiten? Houd dan rekening met de gewijzigde leennormen en inkomensnormen per 1 januari 2018.

Beleggen betekent Legal Entity Identifier (LEI)

vrijdag 20/10/2017

Op 3 januari 2018 wijzigt de wetgeving voor beleggingsondernemingen (MiFID II). Dit betekent dat elke onderneming of rechtspersoon een Legal Entity Identifier (LEI) moet hebben voor het doen van aan- en verkooptransacties op de beurs. Het uiteindelijk doel is om de financiële markten transparanter te maken, risico's beter te beheersen en beleggers te beschermen.

Waaraan moet een factuur voldoen?

Waaraan moet een factuur voldoen?

donderdag 12/10/2017

Vreemd genoeg vinden veel startende ondernemers het erg lastig om een factuur te maken. Terwijl dit eigenlijk het leukste onderdeel is. De klus is afgerond, klant is tevreden. En met dit geld kun je je vaste kosten betalen en investeren.

Aanvragen voorlopige aanslag inkomstenbelasting 2017

donderdag 12/10/2017

Mocht je op basis van de huidige inkomensgegevens een aanzienlijk bedrag aan inkomstenbelasting moeten betalen over 2017 dan kun je er voor kiezen een voorlopige aanslag voor 2017 aan te vragen bij de belastingdienst.


Kalender

complete kalender bekijken »